22 April 2009

TmBh MC LaGi

Petang semalam puteri ada appoinment susulan dgn doktor Khairul. Setelah diperiksa & dimasukkan kamera ke dlm mulut, doktor dapati kesan lizer kt tonsil dah beransur pulih tapi ulser2 masih byk lg kat dlm mulut.

Yg amat mengejutkan puteri, bila doktor zoomkan kamera pada ulser2 dibahagian langit2 tekak. ya allah..... besar2 duit 5sen ko....ulser tu. patutlah bedenyut2 kt dlm mulut ni.

Papa tnya kt doktor knpa ulser kemain byk. doktor kata puteri adalah pesakit tonsil yg amat malang krn ulser begitu byk. selalu pesakit yg operation tonsil dia tak akan mengalami masalah ulser. ini krn puteri terlalu lama membela & berkurun lama tonsil dah duk dlm mulut & mungkin puteri tak tahan dgn ubat bius. inilah effectnya.

Oleh krn puteri masih tak sihat, maka dengan ini doktor telah menambahkan lg MC puteri sehingga 5hb Mei....

YAHOOOOOO.....SYOKNYA ....

So kengkawan opis sume, nanti kita jumpa 6hb May ok. lamanya tak jumpa korang sume. rindunya gan korang, gan komputer, gan meja kusi & terutamanya pd bos handsome kt opis....sori bos, pandai2lah bos bwk diri yek......document2 atas meja tu jgnlah risau, masuk keje nanti saya settlekan gan segera...tapi bos baca ker blog aku ni..uhuk...uhuk...uhuk...

NOTE TUK LIN :

Thank u so much sbb buatkan order mkn & minum tuk lecturer2 aku tuk intra presentation next week. nib baik ko sudi tolong aku. jasa ko akan aku kenang smpai bila2...muahhhhh

3 ulasan:

Ma'am_Chelsea berkata...

Salam Pu3...

Moga cepat sembuh ye!!

Kuatkan semangat tauuuu..

Kene rajin mamam ubat =)

PuTeRi BoNgSu berkata...

thank u ma'am chelsea. cmne mlm tadi chelsea seri 0,0

minna minna berkata...

bawak2 ler wat kenduri makan2..jemput kami semua dr duk saja kat umah tu kan..hehehhe