24 April 2009

aKtIViti TB

Sepanjang cuti sakit ni, selain buat keje2 umah, update blog sndiri & jenguk2 blog kengkawan, ni lah aktiviti yg dbuat oleh puteri. iaitu tgk tb. kuranglah sikit kebosanan duk kat umah smtara menunggu papa & afiq balik dr kojo & sekolah.

aktiviti kul 12.30tghr :

layan wanita hari ini. kputeri mengadap tb gan mama puteri.

aktiviti kul 2.30 - 4.30 ptg :

layan ulangan diari af. kul 3.30 layan konsert lak. kali ni mengadap tb gan amin lak.

aktiviti kul 4.30 ptg :
layan cite merah putih. best tau cite ni kengkawan. siaran ulangan lak kul 8.30 mlm di tb 9. time ni layan tgk gan papa lak. papa pon dah kena penyakit bjangkit.

aktiviti kul 6.30 ptg :

layan cite matahari lak. kali ni mengadap tb gan along dan mama puteri.


Tujuan puteri letak cite2 ni sume saja je nk MEMANASKAN hati korang yg dok kt opis yg hanya mengadap pc shj spanjang hari. meh ar kita sm2 MC leh baring2, golek2 dpn tb..HAHAHA...


LAYANNNNNNNNNNN....

4 ulasan:

Ma'am_Chelsea berkata...

Citer Merah Putih tu syok ek?

X bkesempatan nak nonton lagik...

Tapi tang citer Matahari tu, adehhh lemah tgk... Berbelit2.... Hihi..

PuTeRi BoNgSu berkata...

cuba ar lyn merah putih tu. besh.wlupon plakon2 sume baru2, x boring.

danishahumaira berkata...

oooo ini keje ko ye

minna minna berkata...

Aril kuar..i like

oleh sbb x suke lisdawati..jd i x follow

merah putih..citer apakah itew?

jd i x jeles tau..hahahah