10 April 2009

ReHaT SeKeTiKa

Assalammualaikum pembaca2 blog puteri....

Mungkin puteri akan merehatkan diri dr dunia blog ini tuk seketika. Jadi maaflah klu sume pembaca blog puteri akan tertunggu-tunggu entry baru (ehh ada ker yg ttunggu2.hahaha)...

Ini kerana puteri akan menjalani operation tonsil pada ari senin dpn di spital pakar An-Nur. (aduhhhh makin kaget nie)...

TAPI........

jika ada masa @ masa tidak menghalang, puteri akan cuba update cite2 tbaru dr umah. bukan apa klu kt umah tu malas puteri nk berebut-rebut gan si hero kecik tu. bila bukak je laptop dia pon sm nk myibuk. kdg2 puteri 2 banak blh bertekak sbbkan benda kecik ni je. klu mak tak nak mengalah, anak lglah...tak kose nk layan kerenah si amin...

So kengkawan sume.....doakan puteri selamat dibedah & semoga cepat sembuh k...

nota kaki : klu ada kuar kt surat kabar, mengatakan ada pesakit lari dr spital sblm operate, puterilah tu yer....

5 ulasan:

Ma'am_Chelsea berkata...

Salam Pu3..

Yeke gitu?

Mmmm... Lynn doakan moga Pu3 cepat sembuh yer!!

Yg penting, Pu3 kuatkan semangat tau!! (xmo larik dari hospital!)

Lynn akan merindui tulisan blog-mu :)

Anyway, klau leh, curik2 la masa update blog yer....

CiNta mYra berkata...

Pu3, moga semua proses akn berjalan dgn lancar & cepat sembuh ya!! Abes, operate, mkn eskrim tau, besh!!

shima berkata...

ku doakan...Semoga semuanya berjalan lancar.

shibam.blogspot.com berkata...

rilek, rilek, beranak pun dah lepas beberapa kali kan, ni small matter je lah darling, semoga cepat sembuh ok.

Ibuhani berkata...

cepat sembuh ye...