28 April 2009

TahNiaH & GooD LuCk AfiQ

Semalam afiq & team telah mewakili sekolah bg pertandingan Choral Speaking diperingkat Daerah. Afiq telah menang di tempat pertama dan menjadi juara diantara sekolah2 diperingkat daerah. Sekolah rendah jalan 6 telah dapat menewaskan sekolah rendah jalan 3 yg telah menjadi naib juara.

Bila smlm menjadi juara di peringkat Daerah, ari ni pulak Afiq & team bertanding pula Choral Speaking di peringkat Negeri anjuran dr jabatan pelajaran negeri selangor. Pertandingan ini dijalankan di sek menengah tinggi di Kelang. Agaknya dewan sek ni besar kot, tu yg buat di sek men.

Afiq ajak puteri tuk tgk & beri sokongan kt dia. Tapi pertandingan ni buat kt Klang pulak. puteri tak confident nak drive jauh2. klu pertandingan ni buat kat area Ampang @ sekitar KL, insyaallah puteri akan ikut tuk bg support. Tapi takpelah, mlm tadi papa & puteri dah belanja afiq mkn tuk bg sokongan atas kemenangan Afiq smlm.

Tahniah Afiq & mama doakan afiq berjaya & menang tuk pertandingan ari ni. GOOD LUCK K...

7 ulasan:

danishahumaira berkata...

congratulation afiq satu langkah permulaan untuk menuju kejayaan, i'm proud of you, so jgn pandang rendah dgn sek jln 6

Ibuhani berkata...

congrat....

PuTeRi BoNgSu berkata...

to lin & ibuhani-thank u so much.dr taun lps afiq masuk.tapi last year kalah. no4.huhuhu

Ma'am_Chelsea berkata...

Tahniah yer AfiQ!!!! =)

Auntie lynn tmpang bangga ....

minna minna berkata...

gud luck afiq..

PuTeRi BoNgSu berkata...

thank u auntie lin & mkcik maya. muahhh

afiq berkata...

wahh nme sme ghupenyer...hikhikhik