29 Januari 2009

NeTBaLL

Jangan tkejut @ tgelak yer kengkawan...ini realiti bukan fantasi...

Jumaat lepas (23.01.09) puteri yang "RELA DALAM PAKSA" telah turun padang tuk main netball gan geng2 opis. Mmg puteri langsung "Fail" tuk main netball ni. Tapi dah kena paksa dengan si Ju dan Exa.

Kenapa puteri kata puteri main "RELA DALAM PAKSA".. inilah sebabnya :-

Puteri siap kena motivasi dengan Ju lagi. Apa tau dia kata :

" hang teruk ar eiz, ko dah bawak baju, kasut tapi last minute hang tak nak main. ko dah ada semangat, tapi bila tiba masa semangat ko down "

haaaaaaa...tulah ayat2 berbisa dr Ju. sampai hati ko kata kt aku cmtu2...

Si Exa pulak memaksa aku dgn kata2 :

" klu kak eiz tak turun petang ni, exa seret akak sampai akak kuar dari bilik opis akak"

aduhhhhhhhhhhhhhh...stress aku sekejap gan perangai korang ni.

Tapi bila dah start main...bestt ooo...siap coach lagi. Baju hijau tulah coach kitaorang. garang tul coach ni. Yg pegang botol tu pulak, assisstant coach merangkap referee. Lg garang tuu..Jgn marahh ar kak huda..hehehe...



Nilah aksi2 kitaorang lepas dah berpeluh sakan. Masing2 dah masam pon masih maintain berposing. Klu ambik gambar, bukan main masing2.

Dalam geng2 netball ni rasanya puterilah paling tembam sekali..i mengaku u...takpe pasni mesti leh kurangkan lg berat badan yang gebu ni..lepas main ni memang dah terasalah berat badan dah turun 5 kg. malas nak cite kt korang jer ....

2 ulasan:

shibam.blogspot.com berkata...

kah kah kah, puteri bongsu turun 5kg ye, shibam dah turun 10 kg dah pun (dalam mimpi je), nambah 10 kg lagi ada lah

PuTeRi BoNgSu berkata...

turun 5kg, tapi cuti CNY terus naik 10 kg..