8 Januari 2009

KeNanGaN 2008 - Jom Heboh

Puteri tidak ketinggalan bawak anak-anak g Jom Heboh di Bukit Jalil. Kitaorang gi malam. Dalam kul 8.30pm kitaorang sampai sana. Tapi agak pelik gak jalan tak jem langsung bila nak masuk ke area parking. Pelik gak kenapa tak jem yer. dah tak HEBOH ker...

Turun kete je cakap kt anak2 best ni orang tak ramai. Senanglah kita nak jumpa artis. wahhh dengan semangat ni nk jumpa artis. Tapi sampai kt tapak Jom Heboh, rupa-rupanya kedai2 tb3 sume dah tutup. tinggal kedai2 jual barang2 jer..Cehhhhhhh patutlah orang tak ramai.hahaha..padan muka kitaorang. nk jumpa artis konon..

Papa tanya kat tuan gerai kat situ, memang malam gerai2 tb3 tutup ker. Jwb orang kedai tu, ahhh memang diaorang bukak siang je bang..huhuhu...kitaorang sume bantai tergelak degar jwpan mamat tu..




Apalagi dah sampai, bukan nk terus balik. Kitaorang pon round2 kosong jelah kt gerai2 tu..Amin pon sempat menguap sebab ke"boring"an..


Gerai Hot FM

Hajat hati nak jumpa Fara Fauzana, tapi hajat tak kesampaian. Ambik gambar latar belakang pon jadilahhh...

Kumpulan Sofaz

Hanya jumpa kumpulan Sofaz jer di gerai HotLink. Afiq jumpa kumpulan Sofaz pon suka.. sukahatilah Fiq..Sofaz pon Sofazlah..layannnnnnnnn

1 ulasan:

nur ainul yaqeen berkata...

Hehe.. satu lagi sebab, dah ada fatwa haram ke sana kak. Banyak unsur-unsur 'campuran'. Sebab tu tak heboh dah...