3 Januari 2009

FaMilY PuTeRi

Tibalah masa tuk kami balik ke Bangi setelah percutian selama 3 hari, 2 malam dihabiskan disini. Itupon Amin ada hati tak nak balik KL. "beshh ar ido kat Umut..tak yah ar alik.." itulah kata2 pelat Amin. Cukup2lah tu Min oiii...

Nilah ayahanda & bonda puteri

Kami kuar dari hotel pada pukul 1.00 tghr. Tuk makan tengahari pd hari ini tidak di sponser yer kwn2..makan sendiri2..

Setelah check out, kami menuju pula ke Jeti Pulau Pangkor.

Note tuk Shibam Jelita :

Puteri jumpa cousin shibam jelita di hotel Swiss Garden ni. Tapi tak taulah nama dia. Cousin tu pompuan. Husband dia kenal suamiku, dia tau suamiku adik ipar kepada Shibam Jelita. "Klue" tuk shibam jelita ialah : suami cousin tu pakai kete Mercedes.
Hnya ko je yg tau nama dia. hehehe....


1 ulasan:

shibam.blogspot.com berkata...

la ni kan, banyak nau sepupu ku yang pakai mercedes ni, yang mana satu ek, aku je pakai kancil lagi. hu hu hu