15 Januari 2009

"MooD"

Buat masa ni puteri tak ado mood nk buat cito kt blog ni. Mood yang selalu berkobar-kobar nk update entah hilang kat mana..

Kojo opis bukan main berlambak-lambak nak disiapkan. Kepala otak pon dah naik biul. Dah separuh "mering" dibuatnya. Student lak asyik kuar masuk opis, aduhhhh lagilah bertambah "mering"dan sengal kepala otak aku ni.

Oleh kerana itu, puteri tak ade mood nk update cite kat blog ni.

Tapi klu sehari tak bukak blog sendiri tak sah rasanya. so, puteri mengambil keputusan untuk tukar templates blog puteri ni. tapi hampehhh..puas puteri dan kawan sejati menggodek-godek PYZAM tapi tak menjadi-jadi. langsung tak nak appear.. siap call shibam jelita untuk talian hayat. tapi hasilnya tetap sama. Cannot appear maaaa...Entahlahhh mana silapnya pon tak tau lah. tak menjadi-jadi..

Hati dah panas dah ni.. Tapi puteri tetap tak putus asa nk jugak cantikkan blog ni.

Maka, inilah hasilnya..Cantik tak kengkawan ???..klu korang kata biasa jer @ elehhh..tak cantik langsung. Tu lantak koranglah yer. tapi bagi puteri dah cukup cantik dah ni..marvelous dan sedap mata memandang.

lalalala...senangnya dlm hati..lalalala...

1 ulasan:

ibu/ani berkata...

guess, who am i?