28 Januari 2009

Birthday Papa -Part 2

Seperti yang dijanjikan, sebelah malam atok belanja makan bagi meraikan birthday papa. Kali ni atok belanja makan kat Cozy Corner di Ampang Park.

Tapi kali ni, puteri terasa ralat sikit sebab kali ni birthday papa takde cake. Ingat nak beli kat Ampang Park, tapi rupa-rupanya kt sini takde kedai kek. Sorry banyak2 yer papa..takpelah lagipon umur papa dah byk...tak yah kek pon takpe kot. wakaka..

Birthday boy ambik gambar..boy ker...(mcm control macho jer brother)


Klu sampai kat restoran ni, seperti biasa cucu2 atok mesti order steak. Yum..yum..


Haaaaa...ambik ko..sampai sengit2 mulut Aiman menjamu selera.





Walaupon birthday papa kali ni disambut secara sederhana sahaja, tapi bagi puteri ia cukup menggembirakan dan disambut dengan begitu meriah sekali dengan adanya atok dan opah.

Terima kasih byk2 yer tok....ada rezeki belanja kami lg yer..huhuhu...

2 ulasan:

CiNta mYra berkata...

yum! yum! sedapnya nmpak anak awk mkn. =)

danishahumaira berkata...

bagusnya bapa mertua