17 Februari 2009

Seksi @ ...

Seksi tak anak puteri kengkawan....Ni lah gmbr tseksi afiq yg ada dlm simpanan puteri. gmbr ni puteri ambik ari sabtu lps masa afiq tgh basuh kasut skolah.

Start taun ni papa dah xyah basuh kasut afiq lg. klu tak nilah tugas hakiki papa stiap ari sbtu tapi taun ni afiq tpaksa dilatih tuk buat sndiri keje ni. melampau sgtlah klu dah drjah 5 pon nk hrpkan papa lg..ni pon puteri rs dah tlmbt puteri ajar dia membasuh.

rs2 nk kena ambik jugaklah tips dr kak shibam cmne nk latih ank ni.. hehehe..


Tp klu kengkawan nk tau, nak suruh afiq basuh kasut ni bkn main susah. dekat 10x bsuruh, baru nk bgerak. bila dsuruh jer, jwpan dia, kejap, kejap. kdg2 smpai puteri pegang hanger barulah dia kelang kabut nk ambik kasut.

kpd kengkawan yg baru nk ajar anak tu, kengkawan kena buat tak tau jer, jgn kesian kt diaorg. biar dia tau cmne nk buat sndiri. pernah dulu afiq tak nk basuh kasut. puteri biarkan jer smpai dia ke sek ari isnin, pakai kasut tak berbasuh. kesian tu, mmglah kesian kengkawan, tapi smpai bila nk harapkan kita jer. umur dia dr hari ke sehari makin mningkat, nanti lgsung x pandai nk buat keje pulak.

4 ulasan:

minna minna berkata...

amboi lemak2 si afiq; wat gulai pun sodap ni..

shibam.blogspot.com berkata...

itu baru lelemak afiq, kalau lelemak mak long shibam ni buat bbq, keluarga pak bahar kenyang 3 hari 3 malam tau

PuTeRi BoNgSu berkata...

blm cmpur lemak pu3 bongsu lg..wakaka...

PuTeRi BoNgSu berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.