16 Februari 2009

MeLepasKaN RiNDuuu -1

Masa bgitu mencemburui kita...wahhhhhhhh bmadah lak. Gitulah gamaknya bila time mlawat dah nk abis. bmcm2 pesanan opah gan along bg kt aiman. jgn nangis lg yer, eman kan boy. eman bukan mummy boy(gelaran dak klas sri ayesha tuk aiman).


Aiman time ni dah tak larat nak senyum cam afiq. senyumlah fiq...taun dpn afiq lak kena "perintah bkurung"..

hati aiman dah tak happy time ni. jiwa aiman dah "KACAU"..

Aiman bsama mama tsayang..

2 beranak yg sehati sejiwa..

Klu kengkawan nk tau, diaorg b3 ni klu ada masa bsama, mesti cite psl sukan. tak kiralah apa2 sukan pon. tapi cite paling hot, cite bolalah. klu papa minat gan pasukan chelsea, afiq minat pasukan liverpool dan aiman pulak minat gan pasukan arsenal. klu cite sukan dah kuar kt diaorg, mmg puteri kena angkat kakilah. tak leh nk joint cite diorg. stress jer takde geng nk ajak borak...

3 ulasan:

nizam berkata...

hahaha...papa afiq n aiman bleh join....saya peminat chelsea gak...papa bleh join ngan saya juga.....HIDUP CHELSEA......JANGAN MARE KAK PUTERI

PuTeRi BoNgSu berkata...

wahhhh..ramai pyokong chelsea rupanya.cmne chelsea dah kalah ni gan liverpool

minna minna berkata...

dah potong wambbut, nmpak len ckit muka aiman, pastu nampak cam gelap jer kulit dia..x per man..dont cry 4 me argentina ek..