11 Februari 2009

RaGaM D BiLiK

Nilah preparation yg kitaorang buat tuk kesenangan Aiman kt hostel nanti. Baju2 sekolah Aiman sume kitaorang tulis nama kt kolor bj. Barang2 yg lain sume Along dah siap tulis nama, cuma kt baju je belum buat. Mula2 ingat syg nk letak nama tapi bila teringat yg bj kena antar dobi, terpaksalah tulis. takut hilang @ ttukar lak gan member2 yg lain.

Along punyalah prihatin kt anak dia. Boleh dikatakan barang2 Aiman sume complete. Dr hujung rmbut smpi hujung kaki.

Cuba kengkawan tgk kt telinga kanan Afiq tu. klu nmpklah..alaaa..puteri tak teringat ar nk ambik gambar tu dekat2..ada gambar family tuk Aiman melepaskan rindu rupanya. Along siap bwkkan gmbar atok, opah, farah & gambar anak2 puteri. Cayalahhh long...

Ragam Afiq & Amin. Afiq belum apa2 dah merasmikan katil Aiman. Ambik "aura" katanya. Ambik aura katil nak buat apa Fiq oii..

Klu Amin lak leka bebenor gan PSP tu. elok gak ada game tu, kurang sikit mengacaunya..

Puteri tak ketinggalan tuk posing dlm bilik. Nilah anak2 bujang puteri..bila agaknya yer nak dapat baby gegirl..oppsss..

Selama beberapa jam kitaorang dok lepak kt dalam bilik ni, kitaorang sempat interbiu student2 lama kt situ. Nmpk gaya & dr segi pbualan gan student2, nmpk student2 ni tak sombong, very polite & begitu hormat bila bcakap gan org tua. Senang hati bila degar diaorang berborak dgn kitaorang. Harap2 attitude student2 ni akan kekal smpai bila2. Insyaallah...

3 ulasan:

danishahumaira berkata...

mcm mn ek kalo anak sendiri yg msk asrama

ibu/ani berkata...

bangga + sedihlah............

PuTeRi BoNgSu berkata...

MakAiman yg sedih sgt..