6 Februari 2009

GeLaGaT AnaK2

Sepanjang mggu ni, setiap ptg lepas ambik afiq dr sekolah puteri akan terus ke hospital untuk melawat ayah. Nilah ragam anak2 kat sana.

Sebab kerusi roda ni pon, afiq & amin boleh bgaduh. berebut2 nak naik..aduhhh..pening tul nk layan perangai korang ni...

Gambar kasut ni, Amin yg ambik sendiri. Agaknya amin dah tak tau apa nk dbuat agaknya. 1 wad dah abis dijelajah, tak tau apa nk buat ambiklah gamba kasut sendiri..

2 ulasan:

shibam.blogspot.com berkata...

ya ampun, afiq dan amien, dgn kerusi tu pun boleh buat lawak ye. puteri bongsu dan hubby memang anak dan menantu yang baik dan bertanggungjawab, keep it up. doa shibam semoga ayah puteri bongsu cepat sembuh. Amin

PuTeRi BoNgSu berkata...

Trima kasih kak shibam. Doakan ayah puteri sihat yer. Insyaallah..