23 Februari 2009

PENGUMUMAN...

PENGUMUMAN !!!

Di sini puteri ingin mengumumkan bhw anak lelaki puteri iaitu Muhammad Raiqal Affiq B. Rozaidi telah berjaya memiliki blognya sendiri.

Muhammad Raiqal Affiq telah tkena penyakit bjangkit dr mamanya sejak awal Feb 09.

Kpd sesiapa yg ingin melawat ke blog tembam handsome , bolehlah singgah di

HTTP://RAIQALAFFIQ.BLOGSPOT.COM

4 ulasan:

ibu/ani berkata...

Dah bace blog hero kau tu...comel. Tp kena control gak...ni nak exam tahun ni kan...limitkan time utk Affiq berblog...gd luck affiq

PuTeRi BoNgSu berkata...

thank u kak..afiq exam taun dpn.tapi last week laptop dah kena simpan sbb sblm cuti sek nk exam penggal lak

shibam.blogspot.com berkata...

wah, bertambah lah anak beranak mak gayah yang mempunyai blog, jom ajak orang itewww buat blog nak tak, nak lah

PuTeRi BoNgSu berkata...

orang itewww reti ker nk buat. baru ada email dah kecohhh..wakaka..