18 Februari 2009

AuDiT ISO 9001:2000

Fuhhhhhhhhh!!!!!! bz nyer ari ni...

Sok dept puteri kena audit ISO kul 11 pg. lg 1 dept ari jumaat lak. kali ni external audit. rs stress sgt buat keje hr ni. 2 dept lak tu nk kena settlekan. Terasa ari ni bz giler lah...nk gi jamban pon rs tak sempat. dah btl2 tahap kritikal, jln dah tkepit2 baru leh mlawat ke sana.

Bukan apa...cubalah bgtau awal2 snglah puteri buat preparation awal2, ni tidak bgtau last minute. mnlah tak biul kpala otakkkkkkkkkkk akuuuuu...


kpd kengkawan opis yg lain, puteri tau korang sume rs seperti apa yg puteri rs. bwk byk bsabo yer kengkawan. nk buat cmne. nk tak nk kita kena layannnnnnnnnnn.....

3 ulasan:

nizam berkata...

hahaha sama la...waktu audit waktu yang paling tak best sekali...huhu...sebab tak lalu makan sampai selesai audit...bosannnnn

danishahumaira berkata...

ooo ko x sempat ke jamban tapi sempat memblogkan diri ye, rasa nk tumbang ni, hai kenapa la last minute, tak suka tau

PuTeRi BoNgSu berkata...

mblogkan diri tu wajib la danishumaira...hahaha..