6 Februari 2009

ConGRaTuLaTionS..

Mama ucapkan tahniah kepada Aiman kerana berjaya masuk sekolah MRSM di Kuala Klawang, N9.

Semalam balik dr hospital, lepas makan mlm puteri panggil Aiman tuk ajar dia cara2 menggosok baju. Biar nanti kat asrama tak kekok nk menggosok. Risau gak puteri, Aiman tak pernah buat keje rumah. Selama ni kasut, bj sekolah tak pernah nk basuh @ gosok sendiri. Haaa..lepas ni pandai2lah berdikari yer..tapi bila puteri baca buku panduan MRSM tu ada perkhidmatan dobi. Klu betul ada dobi, alhamdulillah lah Man...

Aiman akan mdaftar pd hari Selasa ni (10.02.09). Aiman bukan main berkobar2 & tak menyabar2 nk ke sek baru.

Untuk along puteri, puteri tau along susah nk lepaskan Aiman. Maklumlah tak pernah bjauhan & anak tunggal pulak tu. Takpe Long, Aiman pegi utk belajar & demi masa depan dia. Relakslah anak akukan ada...hahaha...

Untuk Aiman, mama wish good luck & try your best..Janji mama klu Aiman dpt masuk MRSM mama akan bg hadiahkan. tunggu ok, Insyaallah mama & papa D (husband puteri) akan tunaikan nanti.

5 ulasan:

ibu/ani berkata...

tahniah aiman, Belajar rajin2,

[r][a][y] eusouff berkata...

congrates aiman!!

shibam.blogspot.com berkata...

chaiyok, chaiyok, aiman. bestnye dapat masuk MRSM, lepas ni turn shibam berdebar, next year turn puteri bongsu pulak yer, anak amik UPSR omak yang gelabah

minna minna berkata...

at least aiman nak gak belajar iron baju; adik kita x mo sntuh lgsung; katanye kat sana ada dobi bagai; ceh; reason yg x reasonable lgsung...

tuk shibam >>>> gud luck

PuTeRi BoNgSu berkata...

Thank u sume...syok sgt tgk aiman smlm..

shibam jelita -gud luck to sara k..taun depan confirm afiq kena perintah ber"KURUNG"..