30 September 2009

RaYa Ke 6

Pd Raya yg ke 6, puteri & ipar duai telah beraya ke umah abg long. Abg long merupakan abg sulung papa merangkap suami kpd birasku kak Shibam.

Kak Shibam telah menjamu kami mihun tomyam & mee kari yg sgt sodap.

Jom kita layan gambar :

Sara & Amien.
Sara merupakan ank sulung kpd abg long.

Afiq & Aie.
Aie merupakan ank sulung kpd abg chik

Alamak knpa gmbr saya golap.
SayaDamia.
Ank kpd Azri & Minna2.

Sara merupakan cucu sulung pompuan kpd FIL & MIL
Afiq merupakan cucu sulung lelaki kpd FIL & MIL


peace no war !!

Nilah dia sebahagian drp ank buah papa. tak sempat nk kumpulkan kesemuanya sbb ada sebahagiannya yg tgh melantak...

3 ulasan:

Shibam Jelita berkata...

wah suke suke suke sebab mee kari hari tu digemari ramai, thank you lah tempek gambar2 ni buat kenangan, agak2 hari Ahad kat umah Nor minggu ni makan apa wei, hi hi

Ibuhani berkata...

hai......makan free jer bulan syawal ni kan....x buat open house ker pu3?

PuTeRi BoNgSu berkata...

to kak shibam,
ye ke ahad ni umah biras lg sorang. senyap jew tak bgtau apa2 pon. tapi klu jadik jgn dia bg kita mkn rendang dia lg udahlah. hahaha

to ibuhani,
alamakkk..soklan cepu mas ni. ahaks..
umah saya ari2 open house. klu nk dtg bgtau jelah. saya bsedia msk tuk akak. hakhakhak..