18 Jun 2009

Weiii.. Nk TCaBuT uSuS PeYuT AkU...

Oleh kerna ptg smlm byk sgt masa free, puteri telah meluangkan masa2 yg bfaedah tu gan buat keje2 tak senonoh ni.
hahaha...wakakaka..kui...kui...kui... mcm nk mampus puteri golak smbil mengedit gmbr korang2 ni. nsb bos takde. klu tak mesti dia ingat puteri gilo tgolak sorang2.

Sebelum buat keje jahanam ni, tlebih dulu puteri kena pilih2 gak gmbr kengkawan. kena pilih gmbr member2 yg sporting & kpla otak yg gilo saje. yelah kang disebabkan gmbr2 ni tak pasal2 lak puteri kena lempang gan korang. sia2 jer. sbelum tjadi apa2 kes kt opis ni, puteri mintak maap byk2 yer. sbb puteri saja suka2 kembang, suka2 kuncup tuk buat benda alah ni. tapi CANTIKKK ape...smbil golak kita leh menyingkap kembali time2 kita bkumpul sama2.


korang ingat tak time ni. gmbr ni masa kita kt desaru, johor. time kita lepak2 smbil tunggu anak2 mandi pool. antara kita b5 ni, kak zaini & danishumairalah yg paling cun skali. diaorang semata2 gi bandung sbb nk g beli rambut palsu tu. khas tuk pakai time family day ni. hahaha...cunlah ko danishumaira. dah mcm penyanyi 60-an aku tgk.

Time ni lak gmbr kita gi training kt palm garden, puchong. dah lapok gmbr ni. time azah kojo lg kt sini. time ni ibuzara & embun pg pon blm kawin lg. masih freshhh. cuba korang tgk gmbr si azril tu. cun bebbbb dia jadi pompuan. ya ampunnnnnnnnnn. azril ko jgn tggu akak kt simpang yer. muka cintamyra lak dah mcm cikgu tadika. klu tgk dr sisi tepi lak dah mcm jurulatih badminton. hahaha...ampunnnn kakkk..

Gmbr ni lak time student intake jan ari tu. leh kerna kita b5 jew geng kt opis bwh, maka nk bg adil & saksama, puteri kena letakkan bentuk rambut yg sm. ni bg mgelakkan dr kecik2 ati & puteri tak nk degar ada suara2 sumbang yg kata alaaaa balik2 muka puteri jer sorang yg cun. so fairkan. kolor bj pon sm, spec & rmbut pon dah sm.
apa kata student intake 12hb Julai ni kita btl2 pakai cmni. baru gempak.....silap ari bulan dekan nk dok sebelah kita. wakaka..

korang dah puas golak tak ??? rs thibur ??
dah, dah gi smbung buek kojo.

puteri lg skali mohon maap yer klu ada yg tak suka. ni sekadar hiburan je tuk ilangkan ngantuk korang. takde kena mengena gan idup @ mati...

7 ulasan:

danishahumaira berkata...

memang ko tak do kojo hu hu hu

Ibuhani berkata...

ha..ha...ha...x terkata

PuTeRi BoNgSu berkata...

syok oooo buat benda ni. klu leh golak sama2 lg besh

mawar berkata...

ko buat camner pon muka akak maintain lawa..itu yg penting....hahahaahaha

PuTeRi BoNgSu berkata...

saya ingat nk beli bakul durian ar tuk akak..mesti tlbh muat tuk akak masuk ke dlm. wakaka

klu kakak dah lawa, adik pon mestilah lawa gak...

CiNta mYra berkata...

oitt!! pu3.. nie dh kire bosan tahap gaban nie.. hahaha..

PuTeRi BoNgSu berkata...

cintamyra - kan org kata JGN BUANG MASA. tu yg saya gunakan seadanya..huhuhu