12 Jun 2009

Ari PCuTiaN iTeW - BaB 2

Seperti yg dijanjikan,
puteri masih ada lg gmbr2 tuk dikongsikan bsama.
siap BAB 2 tu..
mn dpt kt blog korang sume...

Kali ni kita layan gmbrlah yer coz tak sempat nk buat karangan memandangkan keje masih byk lg yg blum selesai.

zasss......

aiman prektis main pingpong gan papa


anak2 dah jumpa air


cunnyer awek bj kuning tu...

aksi ank bujang dlm jamban

Add Imagesatu2nya cucu pompuan opah

anak2 penyeri idup


dlm & luar hotel penuh gan kuda.

selesai sudah gmbr2 cuti puteri.
apa pendapat korang bila tgk gmbr2 ni ?? lawa tak ???
sila angguk kpala yer. sapa2 yg mengeling tu alahhhh puteri tau korang jelessssss...wakaka

4 ulasan:

danishahumaira berkata...

sangat seronok ishh kalo hari2 mcm tu kan best he he he,

PuTeRi BoNgSu berkata...

tunggu aku jadi org kaya yer...
ari2 leh mcm ni. huhuhu

CiNta mYra berkata...

ini boleh mengundang kejelesan yg teramat sangat nie!! pu3, akak x sempat bw anak² bercuti la kali nie, cian diorg (!_!) - nie sumer mara punye pasal!!!!!! wah~ marah mara plak eik..huhu

PuTeRi BoNgSu berkata...

tak pe kak..dlm 1 taun byk cuti sek.make sure cuti bulan 12 ni xde apa2 sukan yek..

ingat!!! awk tu amat penting dlm menaikkan nama badminton tuk pompuan. bravo kak...
saya bangga jadi kawan akak..
wahhhhhh dasyat pu3 bodek akak..