24 Jun 2009

AnaK AnuGeRaH aLLaH

Jom kita relaks jap smbil tgk gmbr baby-baby yg comei ni :-









sebenarnya takde apa pun
saja nak buat entry
sbb tak tahu nak cerita apa..
takut ibuzara bg vacuum lak kt puteri sbb tak update.
ibuzara tu tunggu masa nk balas dendam je tu. ..
fuhhhhhhhhh lega.
selesai 1 masalah..

6 ulasan:

Ummi Hanie berkata...

alahaiiii syumil2nyerrr semua baby tuu...xsabo dah ni nk give birth to my baby ..tp lg 2 bulan .. doakan sy ya kak!

minna minna berkata...

subhanallah..comey indah nya ciptaan Allah. rasa cam nak preggy lg jek. hua hua hua

danishahumaira berkata...

comelnye, rasa nak anak perempuan lagi boleh tak, ermmm tp tak pe la nanti dulu, tunggu aunty eiz dapat baby girl dulu

CiNta mYra berkata...

Subhanallah..comey weh~

PuTeRi BoNgSu berkata...

hai ummi
put3 doakan ummi slmt melahirkan baby yg comel nanti k..
jaga kesihatan elok2. muahhh

TAG tu nanti akak akan jwb dlm masa tdekat ni yer..

PuTeRi BoNgSu berkata...

to minna-minna,danishumaira & cintamyra

put3 pon comey apa..korang jew saje tak nk puji. hehehe