7 Julai 2009

NaK BaBy GirL....

Tadi melawat ke blog wife eizlan yusoff
adehhhh..
comeinya anak eizlan ni.
rasa-rasa koranglah..
klu puteri ada bb girl...
ada comei cmni tak ???
@ lg comei dr yg ni??
huhuhu...

bila tgk baby cute cmni
terus terasa nk balik umah
SEBAB
nk gi buat babylah...

8 ulasan:

Ibuhani berkata...

lawa lg anak kau nanti....ha..ha..

ibu_umairah berkata...

memang bersungguh nak nie,,,,,insayallah kalau ade rezeki nanti tak kemana....

PuTeRi BoNgSu berkata...

to ibuhani,

itu sudah semestinya..wakaka

to ibu umairah,

insyaallah saya akan lahirkan bb pompuan dlm masa tdekat. hehehe

minna minna berkata...

apsal la nak kene tggu 2011...ceh...

danishahumaira berkata...

dah meroyan dah member aku ni, bwk bersabor ek tgu malam sikit he he he, kang bos cari sapa nak jawb

PuTeRi BoNgSu berkata...

to minna-minna,

kang dah berulang kali ku katakan, lps dirimu, birasmu yg lg 1 tu pulak, pastu dirimu balik kemudian baru diriku.

oleh sbb itulah ia memkn masa shingga ke taun 2011. hahaha

to danishumaira,

elok aku pregnant taun ni kan. biar dia tau xde aku. wakaka..

Ahliahnizam berkata...

Kita serupa .... kita serupaaaa.
Saye pon dah teringin bebeno nak ada baby nih, hopefully baby girl la. Tapi kalau baby boy pon OK gak, asal ada baby, hehehehhe. Aisyah ngan Amar pon dah beso2. ;D

PuTeRi BoNgSu berkata...

Salam ahliahnizam,

sama2lah kita berdoa semoga kita b2 dpt bb girl yek.insyallah..