20 Julai 2009

BaNDunG, InDonEsIA

Assalammualaikum..

pe kabar ibuk-ibuk semua ? semoga ibuk2 sume sihat2 yar.

puteri bongsu telah slmt tiba di Msia pd ari jumaat lps. sungguh capek skali rasanya bila tiba dsini. maklumlah disana sibuk bershopping smpai tak sempat nk rs penat. hahaha..syok bangat rsnya smasa dsana. naik sakit kpala dbuatnya. sakit kpala bkn dsbbkan pusing tapi dsbbkan tak tau mana 1 yg nak dipilih.pandang kanan nk, pandang kiri nak, pandang dpn nk. apalg pandang blkang. sume NAK !!...




Dgn penerbangan air asia tepat pd pukul 10.55 pg, flight puteri berangkat ke Bandung. Alhamdulillah flight kami tak delay. malkumlah hati dah tak sabar2 nk tinggalkan malaysia. tapi bila pandang muka anak2 rasa sedih pon ada. nk shopping punya psl, sanggup tinggalkan anak2. wakaka. nsb amin tak nangis. klu amin nangis, mau gak hati puteri ni tunggang tbalik jadiknya.

Selama 2 jam dok dlm flight akhirnya puteri smpi ke destinasi. Puteri mengalami mual2 perut & muntah smsa flight nk landing di airport bndr husein sastranegara bandung. kebetulan tmpt duduk puteri dibahagian blakng. bila landing terasa gegar begitu kuat sehinggakan tak leh nk tahan. akhirnya tmuntah jugak. edehhh nsb tak pening kpala lps tu. klulah peninggg, abislah tak leh nk bshopping.


Airport bndr husein sastranegara blh dikatakan kecik dr airport Langkawi kita. Smpai di airport pak supir kami telah menunggu. elok jgk siap2 carik pak supir, tak yah nk buang masa tuk menunggu.

Puteri akan smbung next entry yer. ari ni agak sibuk & agak hura-hara di opis sbb ari ni first day ex-student & new student tuk start class & dgn keadaan timetable student yg agak menyakitkan hati. wlupon dr awal pg masuk ke opis, hati ni dah meronta2 nk mengupdate tapi puteri gagahkan jugak tuk mendahulukan keje2 kt opis ni. jgn risau bos...saya akan settlekan student2 ni.

7 ulasan:

linn berkata...

salam puteri bongsu. bloghop dr blog adibah ni sb ternampak word bandung tu hehe. sonoknye ke sana. kangen sama bandung ni hehe.

Ibuhani berkata...

terima kasih ya pu3 sudi belikan brg kiriman ku....tp jgn lupa gak....ole2 Bandung tu...hehe...

PuTeRi BoNgSu berkata...

lin >> waalaikumslm. best bangat disana.klu bwk duit lg byk, lg BEST BANGAT!!

ibuhani >> ole2 tu nanti saya kasi yer kak. student ni mem"bz"kan keadaan saya ar. tak sempat nk cite psl Bandung kt akak. ha3..

CiNta mYra berkata...

welcome home!! ewahhhh3!!!.. shopping sakan nmpk..(^_^)

PuTeRi BoNgSu berkata...

cintamyra >> 10q..syok bangat kt sana ibuk smpi x ingat msia. hahaha

ctsue berkata...

yuhuuuuuuu!!!!!!!!!mana gambar2 shopping di sana buk????

PuTeRi BoNgSu berkata...

ctsue >> sabar ya buk. agar sibuk sedikit. studentnya amat ramai bangat ni..