5 Mei 2009

TaK TaU LaH Nk LeTaK TaJuK ApE

Assalammualaikum sume.....

Ari ni ari terakhir
puteri dok bersenang lenang kt umah.

Sok dah start keja
Rasa tak sabar pon ada
Rasa sedih pon ada
Mcm2 perasaan yg puteri rasa
ari ni

Rasa tak sabar
sbb dah lama tinggalkan opis
& bosh kesayangan
sok kita jumpa yer bosh
dan tak sabar2
nk buat filing
wakaka
pembohong tul
mesti filing aku menimbun2 atas meja

Rasa sedih lak
sbb sayang nk tinggalkan amin
maklumlah dekat 3 minggu lebih
amin berkepit gan puteri
puteri berkepit gan Amin
nsb ada anak kecik ni
asyik melayan kerenah dia jer
mlm tadi bgtau kat amin
"mama sok last cuti tau,
ari rabu mama dah g work"
"sok kita cium2, peluk2 k"
si amin lak jawab
"ala nape mama work,
mama cuti agi ar,
amin takde kawan"
cian lak puteri dgr
abis tu nk buat cmno
tak kojo
cmne nk beli tudung arianni....
wakaka....

ptg ni...
puteri ada appoinment lg
gan doktor khairul
pakar ENT

Insyaallah.....
puteri rs tonsil puteri ni
dah ok
dah leh menjerit
cam tarzan
kira ok lah tu kan
tapi klu doktor nak
tambah MC lagi
puteri amat
MENG"ALU-ALU"KAN.....
hahaha...

8 ulasan:

afiq berkata...

operate ke buang tonsil tuh kak?

Ma'am_Chelsea berkata...

Cepat2 smbuh yer my dear Pu3... :)

& slamat memulakan tugas kembali!!

Tke care ...

danishahumaira berkata...

cukup2 la pu3, kang kitorg terpaksa kenalkan ko dekat staff mfi lain takut diorg terlupa mfi ada staff nama Rosliza Mustapha

Ibuhani berkata...

yelah....udah....balik keje....chart organization pun dah bape kali tukar dah....x gak balik2

EmBuN PaGi berkata...

Salam
Puteri Bongsu tak bongsu sangat..hahaha..i am ok..tapi kalau puteri c g jumpa doktor pon dah xpe kot...cara terbaik nak cek sama ada dah ok ke belom...cube berdiri depan pintu pagar umah akak tu dan jerit panggil sukurity guard yang dok jaga kereta perodua kat dopan umah akak tuh..hahah..agak-agak die dengar ok la tuh...kire dah sihat la tu...x gitu?

PuTeRi BoNgSu berkata...

TO AFIQ - akak operate tonsil lah afiq

TO MA'AM CHELSEA - Thanks yer lynn. u pon kena take care gak. jaga baby elok2

PuTeRi BoNgSu berkata...

TO DANISHUMAIRA, IBUHANI & EMBUN PG -
YOLAH DEN DAH START KOJO DAH ARI NI.

BSEMANGAT TAU NK DTG KOJO ARI NI. SUSAH NK DPT MOOD CMNI.

saidatulkmohd berkata...

Eiz... My God time flies...remember kat sai lagi..???