28 Mei 2009

SuKaN StaFF UniKL

Salam sume,

keje kt opis ni dah mula bkurangan, tinggal nk filing jer. filing ni sok-sok leh buat. hehehe..
so puteri nk mulakan cite psl sukan unikl yg diadakan last week. lantak ar korang puteri akan cite psl sukan ni smpi next week. sampai tmuntahlah kurang nk baca & tgk gmbo. klu rs agak boring @ terasa cannot go, pbaca2 setia blog puteri leh ar tekan pangkah kt hujung sebelah kanan tu yer.

Pas sesi penyerahan bendera oleh dekan, sume atlet2 sukan & sukarelawan mula bergerak ke kedah dgn bas kebanggaan Unikl MFI. Tapi tak ramai pon yg g naik bas, ramai yg bwk kete & carpool kete kengkawan.

Bas mula bgerak kul 10.45 pg & smpai kt kulim kira2 kul 5.15 ptg.

Inilah dia Unikl Malaysian Spanish Institute (Unikl MSI) tempat kitaorg bkampung slama 5 ari.

Klu Unikl MFI sume student2 wajib blajar bhs Francis, kat Unikl MSI ni lak sume student2 wajib blajar bhs Sepanyol. mcm cite2 telenovela kt tb tu.
Kat sini kitaorg sume telah ditempatkan di asrama student. mmg sukan dbuat time sume student tgh semester break.

Kul 8.30 mlm, bmulalah perasmian sukan yg dirasmikan oleh Presiden Unikl sendiri.

Barisan kontengen yg mbawa bendera rasmi Unikl MFI

Dgn bangganya bdiri sbelah sepanduk

sbahagian kampus2 unikl

Oleh krn masa tidak mengizinkan, jam pun dah kul 5.15pm puteri nk bwk diri dulu tuk ambik ank balik sek. seperti yg puteri katakan tadi, puteri akan terus & terus menymbung cite psl sukan. tunggu siaran seterusnya k..

3 ulasan:

EmBuN PaGi berkata...

salam ustazah,
bawak2 la pujuk danishahumaira tuw...aje nyer touching betoi..hahaha...yang taw..taw la...yang xtaw..x buat xtaw la..hahahahah...ape pon tahniah la kerana jadi sukarelawan...su+rela+lawan...hahah...tapi xmenawan...hahahah

minna minna berkata...

mana pic put3 bongsu bersukan nyer..idak ler nampak di mata hamba..

PuTeRi BoNgSu berkata...

Waalaikumslm puan embun,

kan puteri dah explain kt entry sblm ni bhw sukarelawan means suka, rela & menawan. bkn LAWAN k..

pu3 nasihatkan puan embun eloklah pakai spec mata yer. sbb kengkawan yg lain sume kata pu3 MENAWAN, CANTIK & KEBABOMMMM...wahaha..

to minna2

gmbr puteri tak sempat lg nk tepek yer. tggu smbungannya nanti. huhuhu