28 Mei 2009

Pe CiTe Ni UsTazzzzzzzzzzz

Aduhhh frust tul lah degar gossip tbaru psl ustaz aqil ni. apa kes ni...aduhhhhh wat malu tul lah. awk tu kan btittle ustaz. mmg ar laki ada hak kawin lbh dr 1, tapi blm kawin ko dah tak balik umah. cmne ni...tuhan dah kasi rezeki lbh, buat perangai plakkkk...aduhhhhh. tapi puteri tak nk komen byklah kan.takutttt...mintak2 dijauhkanlah.

Teringat puteri pd ustaz aqil yg telah mberi ceramah di Unikl CC pd bulan pose taun lps. puteri ialah salah sorang staff Mfi yg gi KL semata2 nk tgk ustaz dr dekat. rupa2nya mmg tak dinafikan ustaz aqil mmg handsome & suara dia mmg sedap. nknya bila dia mengaji. perghhhh...tegak bulu roma ni oiii. tu blm bpeluang bcakap bdua-duaan gan ustaz. klulah ia benar2 tjadi, mau cair gak hati puteri ni. wakaka...so puteri tak salahkan waheeda k...

6 ulasan:

Ummi Hanie berkata...

Aah la kak , Hanie pun tgh fenin dgr kes ustaz ni ..ekceli , ustaz ke ?? dia kan asalnyer penyanyi rock , then berhijrah jadi seorg yg lebih berpewarakan alim gitu .Ntah la Hanie rase xseswai plak anggapmdia ustaz..huhu wateva la..

and..rase hangen gak dgn waheeda tuh , kate penyanyi nasyid tp perangai rupe itu.Dah tau org tu berkeluarga,jauh2kanlah diri..mmg la aqil tu hensem tp byk lagi org bujang kannn..

hehe..pnjg lebor plak..

shibam.blogspot.com berkata...

ish ish ish, aku pon tak nak komen banyak2 lah, takot wei takot, manalah tahu suatu hari nanti dia tertackle shibamjelita ker, sape nak jawab, tell me, tell me, mua ha ha

PuTeRi BoNgSu berkata...

to hanie

kira cam ustaz lah kot. sbb dia dah jadi pendakwah bebas. bila dah jadi camni anggap jelah dia ustaz yg x brapa nk ustaz. wakaka...

cinte itu bute...org laki yg dah kawin tu lah best. byk pengalaman..tu waheeda mengedik tu..

to kak shibam

alamakkkk kak shibam..
jgn potong line aku lak. puteri jumpa dia dulu. wakaka..

mawar berkata...

wife ustaz ni org Sg Siput..sekampung dgn mak lang akak...lawa orangya...tapi apa nak dikata....bila cinta dtg menyambar....itu ler jadinya

danishahumaira berkata...

no komen sbb dia henshemmmmm ha ha ha, entah la tuan punya badan je ada jwpn

PuTeRi BoNgSu berkata...

to mawar & danishumaira

bini lawa pon carik lain. wat to do..

tu dah tittle ustaz tu, aduhhhhh takuttttttttttttt nk komen.