11 Mei 2009

BeDaY + MoTHeRs DaY

Happy Birthday to u
Happy Birthday to u
Happy Birthday to AMIEN...
Happy Birthday to u


Last saturday (09.05.09) adalah beday amin yg ke 5 taun.
wahhhh dah besar anak mama.
taun dpn mama kasi kawan yer..
hahaha...
cam tak serius jer weiii...

mama & papa ucapkan semoga amin diberkati hidup oleh
allah swt &semoga amin menjadi anak yg soleh.
insyaallah..

oleh kerana pada ari sabtu (09.05.09) sepupu puteri berkahwin, so puteri tak sempat nk bawa amin gi celebrate beday. yelah kan dah sepupu rapat kahwin bukan tak gi lak majlis dia tu. kang apa lak kata makcik puteri.

bila pakcik, makcik & sepupu sepapat berkumpul mestilah riuh rendah dibuatnya. time kenduri kendara cengginilah kitaorang leh berkumpul & berjumpa. sonok tul. pas kenduri kawin ni lak sume pakcik, makcik & sepupu sepapat serbu lak umah puteri coz ayah kesayangan puteri tak dapat joint kenduri ni. ayah puteri tak sihat. haaa...smpai kemlm diaorg lepak kat umah. sonok + penat dibuatnya.

Semalam lak (10.05.09) seperti yg sume tau, seluruh dunia menyambut MOTHERS DAY. ehh ye ker seluruh dunia yer. ermmmmmm...betul kotttt...apa2 pon maapkan puteri yer jika silap.

So mlm smlm papa bwk kitaorg gi celebrate mothers day + beday amin. kira 2 in 1 lah. ingat nescafe jer ke ada 2 in 1....

kali ni papa bwk kitaorang mkn2 kat tasik idaman. ni merupakan kali kedua kitaorg kesini. melantak ikan bakor. yum...yum..

anyway thank u pa...ingat jugak papa kt kitaorang..bulan dpn fathers day lak. klu mama buat tak tau jer leh tak...huhuhu...

6 ulasan:

Ibuhani berkata...

happy birthday Amin......

shibam.blogspot.com berkata...

happy birthday to you, happy birthday to Amien, happy birthday to you, meh sini, mak long cubit skit pipi tu, yey, yey, mama Amien nak bagi kawan kat Amien, clap clap clap

PuTeRi BoNgSu berkata...

thank u ibuhani & kak shibam

Ma'am_Chelsea berkata...

Hepi belated besday yer Amin....

Moga jadi anak yg soleh, pintar, comel & bjaya dlm hidup...

& Hepi mother's day utk mama Amin :)

AfiQ berkata...

hepi besday too amin... alhamdulillah.. ingat suami nk hargai ister dier yg begelar ibu kt anak2 dier!

minna minna berkata...

hepi beday amin. amin x tanya mama biler mama nak produce baby gurl tuk amin ker? hik hik hik