16 Mei 2009

AwaRd Dr KaK ShiBaM

Thanks a lot puteri ucapkan kat biras tsayang krn telah menganugerahkan award kt puteri.

pasni selalu2lah bg award yer. nk dpt award jadi artis @ pelakon popular tak taulah bila. rs terlalu mustahil kot..dpt award blog pon puteri rs dah cukup bangga.... hahaha...

1. Copy award untuk di letakkan di blog anda



2. Nyatakan 5 fakta menarik tentang pemberi award ini : Shibamjelita.blogspot.com

1. menantu kesayangan mak gayah

2. menantu sulung

3. klu kt umah ibu mertua dialah yg paling bising - klu xde sunyi ooo..

4. sgt disiplin gan anak2 - gud job bebehh

5. sorang yg tak syg mulut...

3. Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta atau hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya - rs penah jwb gak soklan ni

1. anak bongsu dlm 3 adik bradik.

2. adik badik sume gegirl.

3. teringin nk baby girl.

4. suka bwk anak gi jln2

5. suka kolor oren & purple.

6. seumur idup tak penah rambut pnjang.

7. nk sesuatu mesti usahakan sampai dpt. klu tak dapat, siaplah..

8. sporting & open minded gan anak2.

9. setiap ari berazam tak nk mkn nasi...tapi apakan daya.

10. masalah berat badan yg hampir sama gan kak shibam.

4. Anda perlu memilih 10 penerima award seterusnya dan describe tentang mereka.

1. ibuhani

2. danishumaira

3. ibuzara

4. mawar jingga

5. kak ea - klu sempat yer kak (pas sukan pon blh)

6. kak su

7. ma'am chelsea - khas tuk korang

8. erlyda - khas tuk korang

to ma'am chelsea & erlyda : memandangkan kita baru bkenalan, pandai2lah korang nk jwb tentang diri puteri yer. hehehe...

so, apalagi tunggu...

tepeklah award ni kat blog korang sume yer....

4 ulasan:

shibam.blogspot.com berkata...

ha ha ha,sorang yang tak sayang muluttt, ye betulllllllllll suko hati aku jer kan, ish satu lagi ni, ko pun menantu kesayangan di samping mummy damia dan mama elisa tu lah, semuanya kesayangan ok

Ibuhani berkata...

oh...terima kasih pu3.........akan ku tampal dia di blog ku

PuTeRi BoNgSu berkata...

of course kita b4 sume menantu kesayangan..

itu sudah tentu...hehehe...

apa kata 1 ari kita tujukan soklan bonus ni kt mak gayah. dia pilih sapa antara kita b4 ni..wakaka

PuTeRi BoNgSu berkata...

same2 ibuhani..
tampal, jgn x tampal