27 Mei 2009

KeMBaLi BSaMa

Salam kerinduan & kembali bsiaran,

Pe kabar pembaca2 blog puteri sume... puteri doakan korang sume sihat2 belaka, sentiasa happy, emosi tak terganggu & tak de lagi jiwa yg kacau. klu ada kita lupakan sume benda2 yg telah mengganggu kita tu.

Hampir seminggu puteri tak menjenguk blog puteri ni apatah lg nk mjenguk blog kwn2 yg lain. teramat rindu pd umah puteri ni. Sume cite tergendala tuk diceritakan angkara puteri telah ke kedah last week tuk menjadi pom-pom girl di sukan unikl.

Mmg meriah & sronok skali semasa di sana. wlupon spanjang disana puteri mengalami jiwa kacau & berbagai2 tekanan yg dtg dr perasaan ni. maklumlah tak penah2 bjauhan gan anak2 & papa. rindu giler oooooo...rindu kt papa, boleh accept lg. tapi rindu kt anak leh melilih air mata oo. bila ingat balik, poyo gak aku ni yer. hahaha...yelah sebelum2 ni klu g training pon baru 3 hr 2 mlm, tapi kali ni lama sgt rasanya smpai 5 ari tak nmpk muka anak. amin lak dlm shari dekat 10 kali kol puteri sambil ckp dia rindukan puteri. mn lah tak merana jiwa & perasaan ni. padan muka aku. nk gi sesangat, terimalah padahnya. namun dgn semangat yg ada, puteri telah smpai ke bangi pada pukul 5.15pg di pg ahad. Bila bas masuk je MFI, fuhhhhh rs nk melompat weii..

Puteri masih lg byk cite nk dicitekan. tapi bwk byk2 bsabor yer. seminggu tak masuk opis, maka doc2 pon byklah nk disettlekan. cm jeles jer doc2 ni kt aku, saje je tunggu atas meja. tak bg peluang lgsung nk bsantai2 kat opis..

Jumpa lg pasni...

2 ulasan:

shibam.blogspot.com berkata...

dan puteri bongsu pon kembali bersama dengan papa di tutttttt, ha ha ha

PuTeRi BoNgSu berkata...

tu biasak lah kak shibam..
bil air ttunggakkkk...wakaka