3 Ogos 2009

CreDiT TRanSFeR

Assalammualaikum sume,

Wahhh terasa lamanya tak mengupdate blog. dekat 4 ari rumah puteri ni bersawang. adoiii aii ni sume angkara bos lah ni.

Dr ari Jumaat lps bos di AE section ni bg tugasan baru tuk puteri. Dah 3 taun puteri kojo kat sini, tak penah den buek kojo ni. iaitu kena approvekan credit transfer student. mak aii nikan keje program coordinator. apa hal lak disuruhnya aku lak buat !! alasan bos, bos kata program coordinator tgh sibuk dgn timetable student. cmtu pulak..tak patut tul lah. nak diengkar arahan bos, so what to do ?? nk tak nk kena buat jugak lah.

Bos siap bg list subjek, list kod & previous institute student2 baru ni tuk mendaftar subjek yg hndak ditransferkan. senarai lak bkn sikit2, dekat 17 helai nk disemak mengikut subjek2. naik biul & berasap dibuatnya kpla otak puteri ni.

Apa2 pon puteri terima seadanya. elok gak ada benda baru yg puteri kena belajar. asyik mengadap keje yg sama pon boring gak. mana tau klu ada rezeki puteri lak jadi ketua jabatan pasni. wahhh..tak mengagak-hagak statemant !! wakaka...

5 ulasan:

Ibuhani berkata...

nak kojo ngan kau kalau kau jd section head!

Shibam Jelita berkata...

puteri, u show u suffer, bila dah pandai macam2, lepas ni akan ada lagi yang macam2 untuk dibuat, sabau jer lah

danishahumaira berkata...

itu tamak namanya tau hu hu hu, but seronok jugak buat kerja baru, so org tak leh tipu kita hik hik hik

mawar berkata...

nak buat lagi byk keja baru...meh dtg mestech...hehehe

PuTeRi BoNgSu berkata...

to mawar >>

wahhh tu yg tak sanggup tu. biarlah saya terima seadanya job yg ada ni. wakaka