10 Mac 2009

TAG dr KaK ShiBaM

Puteri dapat TAG dr kak Shibam tghr ni. apa yg aku nk buat ni....tak penah2 aku kena TAG. ko mmg ar kak Shibam ske buat puteri pening kpala.

TAG dr kak shibam ialah :

  1. Go to your photos folder in your computer
  2. Go to the 6th folder of photos
  3. Go to the 6th picture in that folder
  4. Put the picture on your blog and description of it
  5. Invite six friends to join the challenge
  6. Link them in your blog and let them know they have been challenged
Kak Shibam pls explain...what should i do now....klu puteri buat tak tau jer leh tak ???

2 ulasan:

shibam.blogspot.com berkata...

ya ampun, ikut je darling wei, gi kat folder gegambar ko tu, pilih ler satu gambar pas tu citer lah sikit pasal gambar tu dan link kat 6 org lain lak, takpe first time buat memang cam tu

PuTeRi BoNgSu berkata...

oooooooooooooo itu mcm ka...ok nanti aku settlekan tag ni dgn bernas nyer