10 Mac 2009

NaSi AyaM PuTeRi BonGSu

Jangan Terkejut Yer Kengkawan....Ini Realiti bukan Fantasi...

Semalam puteri telah mengegarkan seluruh isi rumah kerana puteri telah menunjukkan bakat yg terpendam utk memasak nasi ayam puteri bongsu.

Kali ni puteri masak special sikit sbb anak2 buah sume ada kat umah. sebelum aiman balik hostel, farah balik umah ayah dia, puteri rs elok buat menu special sikit tuk diaorang rasa air tangan makcik tercintanye ini.



Conclusion msk smlm :

1. mendapat pujian dr papa tercinta. ikhlas @ tidak hnya papa yg tau..
2. afiq & amin tambah nasi smpai 2 x
3. Atok & opah kata nasi tawar sikit
4. aiman & farah kata sedap. cuti sek masak lg
5. Along & abg long kata sambal ayam TAK SODAP!!

Apa2 pon seluruh family puteri semalam takde yg kena sakit peyut @ cirit berit yer kengkawan... Terima kasih diatas segala pujian & kutukan dr korang sume...

4 ulasan:

shibam.blogspot.com berkata...

yey yeyy, nanti boleh masak kat umah opah gayah, bila wei, bila, tell me, akan ku tolong terjah untuk makan nanti

PuTeRi BoNgSu berkata...

tunggu pu3 btl2 BSEDIA baru leh masak umah opah gayah..kuang,kuang,kuang...

shibam.blogspot.com berkata...

cik puteri bongsu, sila amik tugasan utk anda dari blog saya ye,buat jgn tak buat ok

apisz berkata...

sedapnya..bwk la kat mfi..nak merasa jgak...hehehhehe