11 Disember 2009

SuKa Arrrr..

Salam sume,

Ari ni kita sume bcuti sempena cuti umum hari Keputeraan Sultan Selangor. Korang jln kemn ari ni ?? Puteri ari ni tak kemana2. hnya dok mengemas umah, layan FB & blog & golek2 dpn tb jew. adehhh smpi rs letih dbuatnya dok umah ari ni. nk ajak papa gi merendek, papa lak xde. papa kena keje ari ni. ambik overtime mklumlah kena ar carik duit lbh tuk tmbh2 kt mn2 yg x cukup..hehehe..

Dah lama rsnya x update blog sendiri. apa nk cite ekk ???

Puteri nk cite psl Lisa Surihani lah. Sejak kebelakangan ni, puteri suka sgt tgk muka pelakon baru ni. Sedap mata memandang. LaWanya...

Jom kita layan gmbr. Gmbr ni puteri pilih yg tercantik sekali di mata puteri.




Puteri nk tataplah gmbr ni ari2.mana tau bkenan sikit kt baby nanti. tang mata ke, tang idung ke. ahaks...

Mcm confident je dpt bb girl. Insyaallah mn lah tau berkat doa ari2, Allah SWT akan makbulkan. Apa2 pon puteri akan terima seadanya. Janji bb sihat walafiat & sempurna sifatnya. insyallah..

6 ulasan:

Auna berkata...

ya Auna pon suker dier nie ....

auna suker lakonan dier ..percakapan dier huhuhuh

PuTeRi BoNgSu berkata...

hai dik auna,

i like too...hikhikhik..

Uncle Lee berkata...

Hello Puteri Bongsu, I was at Che Hajah Nafisah's place about to check out nampak your profile pic, saya tekan brake buat U turn busybody disini....
nice blog you have. Saya suka tu falling ladybirds, ha ha.
And you have a beautiful family.
I love your short cut bahasa, totally different spellings to what I learned sebelum Merdeka, ha ha. But boleh faham after scratching my head.

You have a pleasant weekend and keep a song in your heart, best regards, Lee.

Ibuhani berkata...

oh....suka tgk org lawa2 sbb nak anak lawa ye.....smoga dpt anak yg solehah jugak nanti :)

danishahumaira berkata...

wah dasyat, pilih artis je, ko tengok je la muka aku ni lawa apa ha ha ha

alaqim berkata...

orangnya memg lawa..
klu bertudung lagi la lawa..