20 Disember 2009

DiNNeR oPiS

Pada 17/12/09 btempat di Palm Garden Puchong, opis puteri telah mengadakan Dinner & Hari Penyampaian Hadiah tuk sukan yg telah djlnkan sepanjang bulan November. Sepanjang bulan Nov, merupakan ari sukan tuk semua staff dmana pihak management telah memberi kelonggaraan kpd kami semua tuk bsukan.

Sebagai sebahagian drp AJK kelab KARISMA(kelab rekreasi & sukan Unikl Mfi) kami telah mendpt pelepasan awal slps lunch utk berangkat ke hotel tuk menyiapkan & mbuat preparation di dewan makan.

dewan mkn

Kami telah menjemput anak2 yatim dr Seremban seramai 15 org bserta dgn guru2 mereka. Anak2 yatim ini turut menghiburkan kami semua dgn persembahan nasyid. Puteri rasa nk nangis pon ada bila dgr ank2 ni menyanyi & bila mengenangkan nsb ank2 ini.

Puteri & papa sama sdondon dgn kolor merah. maklumlah mewakili umah merahlah katakan..bj gan sirap dah sama kolor lah plak. hikhikhik

Sila pusingkan kpala anda utk melihat gmbr ni yer...puteri & danishahumaira turut memakai bj merah mewakili umah sukan.

Seperti setiap taun, nsb puteri mmg x penah luck dlm lucky draw. puehhh lah menunggu nama tapi tak jugak dsebut2..ingat taun ni adalah luck ibu mengandung, upa2nya mmg xde nasiblah..huhuhu..& pd mlm ni juga puteri telah menerima wang saguhati sebanyak 50 hinggit drp kelab karisma atas kebajikan staff yg penah masuk wad tuk taun 2009. Alhamdulillah wlupon nilainya xdelah byk mn, tapi puteri rskan pihak organisasi tidak memandang remeh atas kebajikan staffnya. Taun dpn klu ada rezeki lg, akan dpt tuk bersalin lak. siap dah pikir tuk taun dpn tu...hikhikhik

Juara keselurahan umah sukan yg menang ialah umah kuning, tempat ke2 jatuh kpd umah biru, tmpat ke 3 merupakan umah merah iaitu umah puteri & tmpt terakhir ialah umah hijau.

Majlis dinner kali ni mmg meriah wlupon budget agak ciput tuk mengadakan dinner ini....

4 ulasan:

Auna berkata...

hihihi Auna dh pusing kepale sampai nk terputus dh nie kakakakah

PuTeRi BoNgSu berkata...

Hai dik Auna,

hikhikhik..pusing jgn x pusing..

danishahumaira berkata...

ko mmg sabotaj aku kan kan kan, saja tak nak aku nmpk lawo dalam gambar tu ko terbalikkan gam bar tu ha ha ha

PuTeRi BoNgSu berkata...

to danishahumaira,

hikhikhik...sbb gmbr gan ko lah aku x rotatekan gmbr tu. tapi klu gmbr aku gan dekan, of course aku adjust..kakaka..