23 Oktober 2009

ZaMaN DoLU-DoLu..

assalammualaikum sume...

Cakkk..

Aduhh siannnyyaaa kt blog puteri ni. terabai sungguh!! entry lgsung tak bgerak2, apalg nk menjenguk. hhmmm sungguh x adil. ni sume dsbbkan MUKA BUKU!!.

Sejak puteri dah layan FB ni, rs malas tul nk bukak apalg nk buat karangan kt blog puteri ni. bak kata pepatah abis madu sepah dibuang. wakaka..

Sejak layan FB ni, asyik la melekat kt FB. Smpi opis FB, kt umah pon FB. yg mbuatkan puteri kemaruk gan FB ni ialah puteri dpt bjumpa kembali gan kwn lama2 dulu. lg sonok bila jumpa balik kwn time form 4 & form 5 dulu..rs nk melompat bila nmpk muka2 geng lama.

Bila dah jumpa kwn2 lama, terus teringat zaman sek dulu.

fuhhhh...kenangan terindah tul. teringat balik zaman tunggu bas sek, zaman ponteng kelas & yg best skali zaman cinta monyet. wakaka...cinta monyet yg tak tahan tu. siap tak bertegur sapa gan kwn pumpuan tu sbb berebutkan boypriend. korang penah rs tak kenangan2 tu time sek dulu. klulah bole dipusingkan balik saat2 sek dulu, teringin rsnya puteri tuk kembali ke zaman itu...

Bila dah jumpa balik kengkawan lama, mulalah sesama kitaorg send gmbr lama2 tuk diabadikan bsama & yg tak bole blah ada muka yg byk berubah & bentuk bdn yg telah lari alignment dr zmn sek dulu. yelahhh mmg patutlah berubahkan, dah 15taun pon kitaorg tinggalkan persekolahan. cuba 1 je yg puteri nk kongsi kt sume, kwn2 puteri sume terkejut & memuji gan puteri yer, diaorg kata muka puteri ttp mcm dulu masih cute dan cun seperti dulu & 1 yg tak sedapnya sume kata puteri dah GOMOK...sila gelak beramai2 yer kengkawan sume..wakaka

Jom kita tgk gmbr lak klu korang tak caya yg kwn2 lama yg telah memuji puteri tu..hahaha perasan nk mampos!!!

Puteri bsekolah di sek menengah BBBangi dr form 1-5 yer.Dulu sek menengah ni the only 1 di area bangi.

gmbr ni time puteri form 5. yg mn 1 puteri ???puteri yg dok sebelah cikgu tu yer. sorang yg pree hair & selaku penolong kelas. ahakss..

mn lah cikgu ni skrg. cikgu yg suara nyaring & garang tapi sporting.

Gmbr ni lak time form 4. masih bergelar penolong kelas & telah dlantik tuk dua taun bturut2. mklumlah dak baik, suka bodek cikgu...


Gmbr2 ni lak, baru abis trial SPM klu tak silap puteri. pantang cikgu tak masuk, mulalah buat perangai masing2.

puteri dr sek lg tak pakai tudung yer, nsb dah jadi remaja kertu ni mula kembali ke jln yg benar. ahaks..

Malam sok(24.10.09) puteri & bberapa geng yg 1 kpala akan berjumpa esok di sebuah restoran di bangi tuk mbincangkan ari reunion kami yg akan diadakan pd bln december ni. Pertemuan ni nanti kami akan berbincang & melantik ajk2 tuk menguruskan & mcari lokasi yg sesuai.

Tak sabar rasanya nk jumpa diaorang...

I miss u all so muchhh. muahhh..

2 ulasan:

Shibam Jelita berkata...

wei bidaah je ko ni, sebok kat facebook cari kawan2 lama, padahal ko sibuk dengan farmville, barn buddy dan game2 yang sewaktu dengannya kan kan kan, ha ha ha

PuTeRi BoNgSu berkata...

asal lak gan ko ni kak shibam oiii...
skrg org dah tak layan bloglah,sume org dah layan FB je.
aku kt opis mn leh main game. sume kena blok..aduhhh...