19 Oktober 2009

SiaPa Yg KE 80 ??

Assalammualaikum sume....

Berjumpa lg kita di pg Senin yg sungguh malas...cam biasalah ari Senin je, hati ni mesti tak ikhlas nk pegi keje. ahaks..

Pejam celik, pejam celik, nsb masih lg blh pejam celik.klu dah tak leh lg susah. innalillah terus. hehehe..sbenarnya bkn ni yg nk puteri ceritakan, tapi puteri tgh bpikir & mnunggu2 sapalah yg akan jadi followers blog yg ke 80 ??

Dah ramai followers puteri. thanks yer kt sesapa yg sudi jadi followers puteri seperti ibuhani, ibuayu, danishahumaira, kak shibam, minna-minna, farah, Bjue' corner n ramai lagi. thanks again.

So siapa la yg akan jadi Followers puteri yg ke 80 ??

Hurmmmm...siapa erk ??

6 ulasan:

Ibuhani berkata...

no: 80? itu no. yg aku dpt mase gi ambik passport hr jumaat lepas....hehehe (refer blog k.ani sabtu lepas)

ibuayu berkata...

dapat hadiah tak followers ke 80

Shibam Jelita berkata...

aku follow lagi sekali dan jadi yang ke 80, dapat apa wei, ha ha ha

atie berkata...

Salam Puteri bongsu,

Kita puteri bongsu gak kalau dlm keluarga hee.... nak jadi follower yang ke 80 tapi tak leh pulak coz dah lama jadi follower puteri bongsu cuma lama tak ke sini.... meh la jadi follower kita lak kot nak bertukar idea....

danishahumaira berkata...

nak follow lagik sekali hu hu hu

PuTeRi BoNgSu berkata...

hai atie,
thanks singgah ke umah put3.
put3 dah pon jadi followers atie. muahhh