11 September 2012

AcEH SaYa

Pe kabar sume....

Mama kita masih bz kt opis. mama kita tak dpt nk cite mcm2 kt blog dia.

Mama kita suh korang-korang sume tgk je gambar terbaru dari kita.



Gambar ni pon mama yong kita yg ambik. Mama yong bwk kita gi mkn2 ptg semalam & mama yong kita send gambar ni kat mama kita melalui BBM je. Mama kita tu teruk..ari2 balik lambat. Nsb kita ada makcik yg sayang kt kita.

SEKIAN DARI KITA...

 

1 ulasan:

Yati Omar berkata...

Suka tengok fringe dia :-)
My doter pun sama ada fringe :-)

Jemput visit blog saya

http://mama-iloveu.blogspot.com/


TQ