3 Februari 2010

LuNCh ToGeTHeR

Tarikh : 02.02.10
Tempat : Hotel Residence, Uniten Bangi

Agenda : Department Lunch,
Automotive Engineering Section

First meeting section tuk taun 2010, telah djlnkan pg semlm bmula pg pukul 11 am. Seperti biasa, tugas hakiki setiap kali meeting tugas puteri ialah mengambil minute. Hmpir 2 jam setengah barulah selesai meeting. Minute yg puteri catitkan hmpir mencecah 16 muka surat. adehhhh...apalah nk aku merepekkan kt minute tu nanti...huhuhu...

Settle meeting, kami 1 section terus ke Hotel Residence, Uniten tuk mkn secara bjemaah.Hmpir kul 2 pm, kami smpi disana. Nsb sompek sbb smlm masa puteri booking lunch buffet ni, mereka kata buffet bmula pada pukul 1230 hingga 2.30 pm shj.

Jom kita layan gmbr :-

Hanya desert ni je yg sempat puteri ambik, maklumlah dah lapar giler smpi lupa nk ambik gmbr.

Together2 gan lecturer2 di section puteri.

Tuk pengetahuan korang sume, kt section puteri ni hnya puteri sorang jew gegirl. yg lain sume lelaki2 macho. senang oiii nk bkerja dgn diaorg. sume tak byk songeh, sporting & lingkungan umur pon lbh kurang gan puteri. masing2 muda belia gitu. wlupon diaorg sume bjawatan sebagai pengajar, tapi kepala diaorg mmg best & sempoi. Cuma yg tak tahannya, bila buat collection tuk bersalin, blh dikatakan selang beberapa bln dlm setahun, asyik buat collection je..maklumlah sume tgh "produktif"..wakaka...

Apa2 pon hidup mesti ENJOYYYY dlm sume perkara...