22 November 2009

TaKDe TaJuK..

Assalammualaikum & slmt bhujung mggu sume,

Wahhhh dah bsawang upanya blog puteri ni. adehhh sejak kebelakangan ni terasa malas sgt nk buat karangan2 ni. leh kerna ari ni puteri ada tahap kerajinan & kesian tgk blog sendiri yg dah terabai, maka puteri akan cuba sedaya upanya tuk mbuat karangan pd ari ni.hahaha..

Last week, masa puteri diopis agak "pack" skali. Ari Senin puteri sibuk menyiapkan minute meeting & sibuk gan facebook yg telah diselangselikan bsama wat minit. ari selasa & rabu lak puteri telah menjadi panel interbiu bg pengambilan student tuk January 2010 & ari Kamis pula telah mengikuti workshop di Esset Bangi. Hanya ari Jumaat je yg dpt bsenang lenang di opis.itupon telah diganggu leh student2 yg nkkan testimonial (surat akuan belajar).

Dan seperti yg kita tau, ari Khamis lps telah kuar result UPSR. Pd taun ni seramai 3 org ank cousin puteri telah mengambil exam UPSR & sorang lg ialah ank buah papa. Result yg telah mereka terima ialah 2 org ank cousin puteri telah mdpt 5A, sorang lg mdpt 1 A, 4 B manakala ank buah papa lak telah bjaya mdpt 4A, 1B. Puteri mgambil kesempatan ini mengucapkan tahniah kepada korang sume. Alhamdulillah berkat dari usaha korang sume telah beroleh kejayaan. Taun dpn ank bujang puteri pulak akan menghadapi exam UPSR ni. aduhhh, blm pape puteri yg dah rs resah, gelisah, bimbang, & khuatir sbb ank lelaki ni kengkawan, bila bab baca buku dia buat dekkk je...xdelah dia nk herankan buku2 sek tu kengkawan. klu cmnilah gayanya ank bujang puteri taun dpn, mau mati kejang puteri dbuatnya. hahaha...& sempena cuti sek ni puteri hnya bagi dia enjoy tuk seminggu, dua ni shj tuk dia bersuka ria. masuk je bulan 12, puteri akan perintahkan "perintah berkurung" tuk ank puteri ni nanti. kejamkah aku... arghhh biarkan..

Oklah terasa kemalasan tuk mbuat karangan telah tiba. Insyaallah puteri akan upload gmbr2 bg aktiviti2 puteri pd mggu lps. Tunggggguuu kemunculannya nanti..ahaks..

Wasssalam..

2 ulasan:

Ibuhani berkata...

jgn malas2.....buat smua yg baik....nanti baby ikut perangai masa mak dia pregnant...hehehe....gd luck to your son ekk next yr :)

puteri berkata...

thanks ibuhani..hehehe