17 Disember 2008

DeGaR MP3

Amin bangun tido jer cari hp akak gan ear phon. Akak perhatikan jer apa yg dia cari atas meja make-up. Bila dah jumpa, dgn muka x bersalah terus turun bwh dok depan tb. Rupa-rupanya nk degar MP3.. Tgk ar tu,mama snap gmba dia pon, dia x perasan. Lekanya...Klu yer pon bwk-bwklah mandi anak oii..


Amin dah kena penyakit abangnya Afiq yg kmn2 ke hulu ke hilir gan ear phone dia. Tu yg sekecik ni dah terikut tu..Amin mn leh tgk apa yg abg dia buat, dia mesti nk ikut. Kadang2 smpai nangis2 nk hp abg dia. kenalah pujuk bg tel akak tu..

4 ulasan:

shibam.blogspot.com berkata...

Cik Puan Puteri Bongsu,

- baju tidur tu beli kat Warta Bangi je lah kedai depan jual majalah tu

- jom jom sesama buat baby baru nak tak, untung2 dapat pompuan nanti

- ni mana satu ko ni, jap bahasakan diri puteri, jap akak, jap mama, konpius, konpius akak shibam ni tau

PuTeRi BoNgSu berkata...

hai puan shibam yg jelita...

- buat masa ni,kilang puteri masih tutup operasi lg.korang operasi dulu yer,pas puan shibam, puan maya, pastu puan shibam balik, baru puteri ikut dr belakang k...

- entahlah puan shibam, puteri tulis ikut "dan" puteri jer. tu yg sekejap mama, sekejap puteri dan what ever jelah...hahaha

danishahumaira berkata...

comelnya memang muka tak bersalah

PuTeRi BoNgSu berkata...

boleh puteri bongsu tau tak sapa yer danishahumaira ni..boleh kita bkenalan...thanks krn melawat blog puteri..